Jag respekterar tron, men tvivlet är det man blir bildad av.

Jag ska snart gå in på 14 dagars nivån i Robert Grays tarmrening. Jag har stannat lite längre på vissa nivåer, så det tog lite tid att komma igång, men! Jag kan säga en sak.. hur kan man samla så mycket junk i en kropp på bara några år? Det var bara några år sen sist, ändå är det fullt av junk. Lever vi i en sån sjuk värld att allt vi äter stannar kvar, oavsett hur bra vi äter, oavsett om allt vi äter är ekologiskt, oavsett om vi undviker det vi säger oss vara ”känsliga” för, oavsett? (varför har vi förresten inte varit matkänsliga förut då kan man ju undra, varför var inte Du det förut? kanske hälsan barkar åt fel håll? förändring?)

Vi människor har förstört så mycket, det som vi själva ställt till med i naturen, får vi sen ha i våra kroppar, det blir straffet för vad vi gjort mot moder natur. Som ger oss sån smärta, såna besvär, sånt junk!

Alla borde göra tarmrening med jämna mellanrum, alla, utan undantag! Om inte annat så borde alla få uppleva allt ruttet junk som faktiskt lossnar och kommer ut… helt otroligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s