Jag ser ljuset Jonathan!

Jag ser ljuset i mörkret! Jag känner det.. att det snart är borta för den här gången.

Tidsuppfattning på detta kämpande mot kortison och hostmedicin vilket fick mig att bli candidaförgiftad igen. Det tog kanske ca 4 månader innan jag vågade äta det minsta fel, för att unna mig, vilket jag gjort nyligen. Jag har ätit syclovir, securil och para rizol zeta under den här tiden, syclovir morgon och kväll, para rizol 3 – 4 ggr per dag, alltid innan jag lägger mig. Åt living cleanse i början vilket jag inte trodde jag skulle klara av. Det var på näppen, men det gick..  inga roliga toabesök dock så jag varnar er, living cleanse rensar, och det är så himla enkelt om man jämför med Robert Gray, men som sagt.. inga roliga toalettbesök, jag har dock bevisat att det går att ta living c med en Vanessamage 🙂

Jag har inte ätit nötter, ingen ost, inget socker annat än det som finns i syclovir. Ingen alkohol, inget godis inget fika och noll komma noll kolhydrater. Jag har ätit mycket turkisk yoghurt med linfrön och psylliumfrön i (vilket ochså hjälper magen få ut skiten) och ärligt talat så kan jag numera inte leva utan denna underbara krämiga yoghurt och bara älskar linfrön.

Jag har varit försiktig med sallad till maten, ytterst lite till, och absolut ingen fetaost (buhu) halloumi har jag dock ätit när vi grillat och det har fungerat, men kanske för att det blivit så sällan. Grädde har jag haft i kaffet dagligen, creme fraise till maten. Provade att ta bort mjölkprodukter förutom smör i några veckor och levde efter sk. fakir men det gjorde ingen skillnad alls.

Mycket vatten har jag druckit, och jag har aldrig missat att dricka para rizol eller syclovir. Syclovir har gått åt i ca 2 – 3 burkar, och samma med para rizol. Än är jag nog inte klar, men bra nära! Till hösten kanske man kan ta sig ett glas rött och klappa sig på huvudet och njuta på riktigt. Men något jag åter igen upptäckt, socker, kakor, tårta, younameit.. det är inge gott längre!!!

Jag skulle gissa att man får leva strikt i ca 6 månader, innan man kan försöka sig på att äta ”det dåliga” igen.. och det med försiktighet. Det är många som undrar och vill gärna veta tiden det tar. Och för min finns ingenting som heter ”gå tillbaka till vanlig mat/liv” det gör dig ju sjuk, eller?

Det har tagit er flera år, kanske tiotals år att bli dålig och få alla problem, det tar även tid för dem att läka. Men ge er själva detta, det kommer förändra era liv!

Livet är till för att levas!

Annonser

4 reaktioner på ”Jag ser ljuset Jonathan!

  1. Jag har nyligen börjat ta och har fått problem med kraftiga diarréer. När jag vaknade i morse hade jag så ont i magen att jag knappt kunde stå upp. Bör man minska dosen då?

  2. Oj. Glömde skriva att jag börjat ta syclovir. På burken står det att man ska ta en tesked per dag i tre dagar, sedan höja dosen till 2 matskedar per dag. Men när jag läser på engelska sidor på nätet så står det annorlunda dosering… Att jag reagerade så kraftigt på syclovir, kan det betyda att det faktiskt är just candida jag lider av men att jag ska minska dosen lite?

    • Det enda du kan göra är att prova dig fram, alla är olika? Jag har inte svar på hur just din kropp fungerar.. det har bara du!

      Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s