LCHF är ingen bantnings-kur.

eller tillfällig diet tills du mår bra igen. det är en livsstil!

känner du att du måste göra nånting åt din hälsa är maten det första du måste börja tänka på. du kan inte tillfälligt fixa din hälsa genom att tillfälligt ändra kosten. du måste ändra kosten föralltid eftersom det är ditt nuvarande leverne som är orsaken till din dåliga hälsa. allt vi stoppar i oss får konsekvenser till slut!

det är bara du som kan förändra. det finns ingen annan som hjälper dig än du själv!

hur mycket är du villig att kämpa för din framtid?

Annonser

3 reaktioner på ”LCHF är ingen bantnings-kur.

 1. svar: ”alla damer där ute” ? Är du inte själv en dam? ser så ut.

  LCHF är det inte den där som förespråkar fett och inga kolhydrater.. fyyy tror inte alls på sån skit gör verkligen du det?

 2. svar: Nej, alltså jag tror inte på några ”dieter”. Jag äter efter typ tallriksmodellen kan man säga, fast tror på att det ska vara mest grönsaker/rotfrukter etc, sedan protein och minst kolhydrater och då givetvis fullkorn. Tror också att man behöver kolhydrater på morgonen (tex. gröt) och till lunchen, men inte till middagen. Och om en överviktig person behöver loosa vikt så tror jag på en uteslutning av kolhydrater och mer protein..men för en normalviktig person, kan det vara farligt att utesluta kolhydrater ur kosten, bla. så påverkar det hjärnan.

 3. Som jag skrev i inlägget så är inte detta någon ”diet”. Tallriksmodellen är ganska utdöd om man hänger med i media..
  Och allt detta snack om hjärnan. Hjärnan klarar sig jättebra utan kolhydrater, kroppen är så fiffig att den styr upp det den behöver helt själv utav det den får. på alla plan.. att hjärnan behöver kolisar dagligen är lite av en myt som e ganska lätt att ta till som argument i detta sammanhang.

  Äter man för lite kolesterol t.ex. styr kroppen upp det som fattas, äter man för mycket kolesterol så producerar kroppen mindre.. allt för att hålla sin rätta balans.. å så funkar kroppen med allt. om man äter rätt mat dvs. 🙂

  Jag har skrivit om detta ämne förut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s