kundkrets?

Jag har planer på att börja sälja produkter. Allt vad ni kan tänkas behöva.

Jag har inte bara ätit syclovir och gjort tarmrening. Jag äter mycket kost tillskott, vitaminer och spårmineraler. men inte från hälsokost, inga syntetiska vitaminer som finns på apoteket, utan jag äter nånting som heter Fullmatsprodukter. Det är koncentrerad mat, 1000 ggr koncentrerat, bara naturliga ingredienser och mycket KRAV-märkta ingredienser. Inga små vita piller från fabrik utan bättre upp!

Jag har botat alltifrån min egen panikångest till mina kisseri-besvär med hjälp av vitaminer. Pappas cancer överlevde han stort och länge genom att proppa i sig allt det hans kropp hade brist på. Han blev mycket bättre och levde förmodligen längre genom det. Han la tio tusentals kronor i månaden på fullmatsprodukter för att försöka bekämpa cancern. Och som sagt, hans läkare vart chockade flera ggr om. Pappas cancer är en dödlig cancer, och det GÅR INTE att bli bättre i hans skede. Pappa blev bättre, han överlevde inte. Men han blev bättre då han verkligen kämpade som mest. Tyvärr hade hans cancer gått för långt och det gick inte att rädda.

Jag var väldigt deprimerad förut. Innan jag hade all denna kunskap jag har idag. Jag levde som vilken vanlig svensk som helst. Jag sökte hjälp och vart erbjuden ångest dämpande, anti depressiv medicin och någonting mer jag inte minns vad det var. Jag sa vänligt nej tack och gick aldrig mer tillbaka dit, förän mina händer blev helt fucked up! Men även då var de enda dom gav mig antibiotika. Mediciner.. Det är skrämmande hur fort deras receptblock dyker upp och en gul lapp rivs loss och ges till Dig. Fass, läkare kan bara fass. Dom kan mediciner, och där tar det slut.

Jag botade alla mina problem med naturmedicin. Fullmatsprodukter. Jag har betalat för min hälsa. Jag betalar för att ha min hälsa. Jag betalar inte när jag blir sjuk, genom att hämta ut dyra mediciner. Jag förebygger det helt så att jag inte behöver mediciner.

Vi lever för lite och dör för länge!

Jag vill inte dö som min pappa. Jag vill inte bli skrupplig när jag blir äldre, jag vill inte bli dement. Få alzheimers och alla möjliga sjukdomar som kan dyka upp. Det mesta går att förebygga, dom flesta sjukdomar du inte är född med går att bota. Han som äger firma-vital började sin resa genom att han fick reumatism. Så pass att han inte kunde gå utan kryckor. Hans läkare sa, ”lär dig leva med det, det är obotligt!” han gick inte heller tillbaka igen. Idag har han ingen reumatism. Läkare är som sagt, begränsade!

Det finns en hel värld att visa er, en hel hög med bra grejer som kan ge er just det där ni letat efter. Det där som inte läkarna hittar. Har du provat allt, så har du nog inte provat min väg.

Jag vill hjälpa, jag har just nu en mamma som säljer lite till familj och vänner. Jag vill vara med och få ut budskapet, finns det intresse där ute?

Är folk villiga att betala för sin hälsa? Är folk villiga att se på det med ett öppet sinne? Eller har apoteket och hälsokost affärerna makten? Tror ni hellre på deras skit som inte kostar speciellt mycket?

Köper ni multivitaminer och känner att dom hjälper? Eller är det kanske placebo? Inga vita vitaminer stannar eller tas upp i kroppen. Dom går rakt igenom utan den minsta verkan. Du kastar dina pengar i sjön!

Köper du rutten fiskolja på ICA och rapar fisksmak? Man ska inte rapa fisksmak! Man ska inte rapa nån smak!

Finns det intresse där ute att bevara sin hälsa? Jag lägger mellan 1500 och 2000 i månaden på MIN hälsa. Vad är ni villiga att lägga?

Hjälp mig hjälpa er, så ska ni få se verkligheten från mina ögon sett!

Jag tänkte i så fall försöka vara billigast där ute, ha snabb leverans och självklart, det viktigaste, ge er all den infon ni behöver för att förstå själva vad ni gör. All hjälp och alla frågor som kan finnas kommer att besvaras!

Säg vad ni tycker snälla.

Vanessa

Annonser

10 reaktioner på ”kundkrets?

 1. absolut lillan,tycker verkligen du ska sätta igång med nåt sånt…kanske folk är hjärntvättade av läkare o apotek NU men ”tvinga” på så kommer dom inse,samma lika här ju…min panikångest försvann almost med mamma monas grejjer(haft en släng nu men det vet vi ju varför),o allt annat dravvel ja drogs med förr…du om nån vet ju vad du pratar om,o rätt blir det bara man verkligen börjar med det.so keep that thought and do the work;) love you .plutpuss

 2. Hej! Jag kan inte annat än bli lite nyfiken! Vad är det du äter? Vart får du tag på det och hur kom du in på hela grejen?

  Ha en fortsatt trevlig kväll!

 3. Jag vill också. åååh. jag kan tänka mig (eller min ekonomi helt enkelt kan tänka sig) att lägga runt 1-1500kr månden på livet. alltså hälsan är ju så klart allt, men ja, plånkan får ju sryra också. jag har sååå svårt att somna på nätterna. är liksom en trött. men vaknar ej spec trött heller. konstigt att jag adrig är trött. vaknar flera ggr på nätterna. ligger mest och tänker på saker som inte försvinner liksom. oftast jobbgrejer som spökar.
  kan du inte starta eget företag och bli coach?! kan ju bli värsta grejen. en dag kanske känidsarna hakar på och då kan du bli miljonär!! do it. kan du inte göra en hemsida med matförslag och exempel på hur en persons dag kan se ut (det kanske är olika men ändå) och tips på för tillskott man ska äta och ta och vad det är för ngt.

 4. JBC bra idéer! 🙂 Jag ska göra världens grymmaste hemsida, där all hjälp alla kan behöva ska finnas. Ge mig tips och råd och ge mig det ni saknar som inte finns idag så ska jag försöka göra dom till verklighet 🙂

  alex, läs min blogg från början till slut, så kommer du nog få en bra bild över hur allting började.. annars får du fråga igen 😉

 5. Jag har 111 idéer själv och kommer inte bara köra med en webshop, det blir mer ett hälsoforum där du ska kunna få hjälp med allt tänkbart och samtidigt kunna få levande erfarenheter från mig och andra människor.. så jag inte lurar någon.

 6. JBC, avslappnande vette fasiken hörrödu 😉 du får göra avslappningsövningar 😛

  någon som är med barn däremot, gå in på http://www.utbildningscenter.se, vidare sen till böcker. Där väljer du den ljusblåa handboken.. där har du nåt bra för graviditet och amning!
  följer man den får man inga allergiska barn, inga sjukdomar i onödan och en bra graviditet. bra julklapp oxå! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s