det är enkelt att gå ner i vikt.

om du gör rätt behöver du inte ens anstränga dig. misslyckas du gör du fel. gör du rätt börjar kilona ramla av direkt. 3-5 kilo i veckan till en början. men gör du fel händer ingenting.

äter du detta skit så kan du se dig i stjärnorna om att tappa kilon. att äta de där är lika nyttigt som att dricka målarfärg. eller ta en tugga av asfalten du går på. associera margarin med asfalt! margarin blir till asfalt i din kropp och när du har fyllt upp den med tillräckligt mycket asfalt, vad händer? joh, du får hjärt och kärl sjukdomar, blodet kommer ju för i helvete inte förbi asfalten som sitter fast i dina ådror.

snälla ni där ute i världen, bojkotta allt som heter light/margarin, milda, lätta, becel, lätt o lagom, culiness, flora.. ja you name it! becel är den värsta av de alla! hela sverige har gått på deras lögner från korrupta läkare! läs på och lär er att SMÖR är det enda vi kan äta.

smör – smör, bregott – nyttiga omega-3 fetter.

margarin – målarfärg med tillsatt fejkat omega-3 dom påstår ska vara bra för hälsan.

kan du förstå skillnaden och öppna ögonen? ju mer fett du äter, ju mer fett förbränner du. men detta fungerar enbart om du äter rätt sorts fett. det är enkelt att gå ner i vikt, jag har gått ner 25 kilo själv!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s