fluor.

fluor är ett giftigt ämne som flitigt rekommenderas inom tandvården, på apoteket osv.

invånarna i den turkiska byn Kizilcaoern får från vattnet i sig hela 5,4 ppm (miljondelar) fluor, vilket gör att de ser ut som 60-åringar när de är 30. efter 30-årsåldern drabbas de också mycket lätt av benbrott och männen förlorar sitt intresse för kvinnor. i närliggande byar, vars vatten kommer från en fluorfattig källa, är människorna mycket friskare och åldras i normal takt. i indiska byar med höga fluorhalter i vattnet accelererar åldrandeprocessen med samma hastighet som hos människorna i Kizilcaoern.

fluor är ett mycket starkt gift. det finns tillräckligt med fluor i en tandkrämstub för att döda ett litet barn! i toxikologiböcker klassas fluor som ett starkt gift tillsammans med cyanid, som är en stark enzymhämmare. man har tidigare använt fluor som pesticid för att avlusa kycklingar. när man intar fluor hamnar det förutom i tänderna även i skelettet. röntgen har påvisat skelettdeformationer bland barn med högt fluorintag. flera studier visar en 20 – 40 procent högre höftfrakturfrekvens i områden med mycket fluor i dricksvattnet. fluor kan stärka benytan till en viss del men insidan av benet blir i gengäld skörare med fluor.

fluor är en toxisk restprodukt från atomvapen- och aluminiumindustrin, som lurades på människor för att undvika problem med rening av fluoravfall och för att öka vinsterna. kombinationen fluor och aluminium har visat sig förorsaka samma patologiska förändringar i hjärnan som kan ses vid Alzheimers sjukdom. det finns dessutom flera studier som visar att fluortillskott inte förbättrar tandhälsan hos skolbarn.

när fluorid kommer in i kroppen binder den sig snabbt till kalcium. genom att kalcium finns i varje cell så binds fluor till alla vävnader, inklusive hjärna, hjärta, lever och njurar. fluor är ett ackumulativt gift som hämmar kalciumomsättningen och cellpermeabiliteten. fluor bryter ner protein och nedsätter kollagenproduktionen. fluor är en av de mest toxiska metallerna. fluor kan förekomma i vatten, komjölk, soyamjölk etc. ett dagligt intag på mer än 2 mg kan försämra hälsan. med åldern minskar njurfunktionen och fluorhalten i skelett och blod ökar.

ett utmärkt alternativ till fluortandkräm är bakpulver och vatten eller outspädd väteperoxid och vatten. jag har sett att det även finns salt-tandkräm och aloevera tandkräm. kan dock inte gå i god för att dessa är helt utan fluor.

om du väljer att använda en tandkräm med fluor, se till att du inte sväljer den. använd inte fluortabletter eller tuggummi med fluor. och ge inte det till dina barn! använd endast fluorvatten till att skölja munnen med och spotta snabbt ut det.

14 reaktioner på ”fluor.

 1. Håller på å försöker ta reda på mer om flour å är kunskaps törstig. Var har du hittat den här informationen? Hela flour grejjen verkar så jävla skum. ”Barneys helped the aluminum company of america (Alcoa) and other special intresed groups to convince the american puplic that water fluoridation was safe and beneficial to human helth. Tis was achieved by using the american dental association in a highly successful media campaign.” Den här Barneys har för övrigt skrivit en bok som heter propaganda. Skulle bli väldigt glad om du kunde maila mig nå tipps om var jag kan hitta information? …peace

 2. Ping: Om flour « Anna goes RAW

 3. detta är inte sant!
  det som finns i tandkrämer och munskölj är inte rent flour. Utan de innehåller små mängder av flourjoner,vilket inte är skadligt.

 4. Ping: flourid i ramlösa! « vanessas blogg om verkligheten

 5. Jag antar att det med flour menas fluor, som påstås ligga mellan arseniken och blyet i giftighet.
  Men fluor är i sanning mycket giftigare än så. Fluor giftklassas (bland annat i Kemikalieinspektionens relativt nyligen fimpade Klassificeringsdatabasen som ersatts med EUs) nämligen T+ som betyder mycket giftig.
  De oerhört giftiga ämnena arsenik och kvicksilver giftklassas T som betyder giftig. Dessa är mycket giftigare än bly, och fluor är alltså mycket giftigare än arsenik och kvicksilver och mycket, mycket giftigare än bly.
  Vi tvångsmedicineras med detta extremt giftiga monstruösa otyg antagligen därför att fluor gör oss fogliga och lättstyrda.
  Också experter i gemen har förts bakom ljuset av den massiva fluorpropagandan, men de som inser sig ha blivit grundlurade växer stadigt i antal.
  As of March 20, 2011 hade så här många experter undertecknat Fluoride Action Networks PROFESSIONALS’ STATEMENT:
  3622 Medical, Scientific, and Environmental Professionals Sign Statement Calling for End to Fluoridation Worldwide

  • oj herregud vad med felstavningar, TACK! ska vara åtgärdat nu 🙂

   arsenik och bly, nämen se där vilket bra ämne att ge våra barn och systrar.. världen är vidrig i vissa aspekter. och hur lättlurad är inte människan egentligen?

 6. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d certainly donate to this outstanding blog! I suppose for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account.

  I look forward to new updates and will talk about this blog with my Facebook
  group. Talk soon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s